SeniorWeb Landgraaf

Bij SeniorWeb Landgraaf leren 50-plussers om te gaan met de huidige informatie- en communicatietechnologie. Dit levert een bijdrage aan het bevorderen van de sociale contacten binnen deze groep. Om dit doel te bereiken wordt een SOOS georganiseerd en worden cursussen en workshops gehouden. Naast de PC-cursussen voor beginners en gevorderde beginners, zijn er cursussen Word, Excel, fotobewerken, fotopresentaties maken, tablet en telefoon (Apple en Android), filmpresentatie en fotoboek maken en workshops website maken, internetbankieren en computeronderhoud.

Elke werkdag is er ‘s morgens SOOS waar de cursisten kunnen oefenen met hun eigen laptops of computers van SeniorWeb. Tijdens de SOOS kunnen vragen worden gesteld aan deskundige begeleiders. Daarnaast is er een technisch hulpteam actief dat op afspraak cursisten helpt bij technische problemen op hard- en softwaregebied.

Jaarlijks nemen ongeveer 200 cursisten deel aan de cursussen en workshops en bezoeken meer dan 1500 mensen de SOOS. Het SeniorWeb is een stichting die uitsluitend met vrijwilligers haar doelen probeert te bereiken.

 

Contactgegevens
SeniorWeb Landgraaf
Postbus 30055, 6370 KB Landgraaf
Telefoon: 045 - 569 56 50
Website: www.seniorweb-landgraaf.nl
E-mail: administratie@kerngroepsswl.nl