wo 3 juli 2024
03-07-2024

Lezing: Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Over een leven van meer met minder

Je blijft maar opruimen?
Je komt niet tot rust in je eigen huis?
Overvolle kasten, maar hoe begin je eraan?
Je wil meer tijd om te doen wat jij wil?

Hoe doe ik afstand van mijn spullen?
Waar kan ik ermee heen?
En hoe hou ik het opgeruimd?

Nele Colle geeft op 3 juli een interactieve lezing over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Over een leven van meer met minder.

Na deze avond ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

Meld je aan via: activiteiten@bibliotheeklandgraaf.nl

 
Nele Colle is opruimcoach, auteur en spreker

In 2017 startte ze als opruimcoach om met haar praktisch, organisatorisch talent anderen te helpen om opnieuw rust te vinden door op te ruimen, en daardoor ook bewuster en duurzamer te gaan leven en werken.

Haar warme, duurzame en praktische aanpak deed haar zaak snel groeien. Ondertussen vormt ze samen met haar team het meest toonaangevende team opruimcoaches in Vlaanderen en Nederland.

Nele schreef 2 boeken die werden uitgegeven door uitgeverij Borgerhoff&Lamberigts: JOMO (2018) en Je krijgt zoveel meer JA als je NEE kan zeggen (2021).

Naast opruimcoach en auteur, groeide Nele uit tot een ervaren spreker die haar publiek telkens weer weet te boeien met humor en herkenbare ,persoonlijke voorbeelden.

Bekijk hier een filmpje: Op bezoek bij opruimcoach Nele Colle >